dimecres, 20 de gener del 2010

Sobre el Seminari d'Actualitat

Moltes persones ja m’havien parlat de Jose Maria Perceval, professor que a primer de carrera els hi havia impartit l’assignatura d’Història General de la Comunicació. Me l’havien definit com una persona força sabia, que donava les classes d’una manera molt amena. Jo ja tenia ganes de conèixer aquest professor i per fi aquest darrer curs n’he tingut el plaer.


He de dir que l’assignatura de Seminari d’Actualitat em sembla molt interessant tant pels temes que es tracten com per la metodologia emprada pel professor. És una de les classes en les quals es parla de temes d’actualitat, tot relacionant-los amb la magnífica trilogia de Stieg Larsson. A més, aquestes tertúlies et conviden a fer una reflexió sobre els temes que l’autor proposa en la seva saga.

La idea de plasmar els nostres pensaments en un blog em sembla molt productiva ja que a part de ser una eina molt interactiva, és amena, entretinguda i agradable. A més, permet una connexió entre les opinions i reflexions dels companys de classe i considero que és una bona manera d’aprendre dels demés i conéixer la varietat de consideracions que hi poden haver sobre un mateix tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada